Klacht: Allergische reactie crème L’Oreal

op 07 juli 2012 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb een proefsachetje L’Oreal Luminizer Youth Code (dat in een tijdschrift zat) geprobeerd en kreeg diezelfde dag nog overal bultjes en rode vlekken in gezicht en hals.
Dat is nu 4 dagen geleden en ik zie nog geen enkele verbetering. Ik las op internet dat ik een van de velen ben die dit overkwam, dus ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er niet iets mis is met deze crème. Is ook niet echt goede reclame 🙁

Gewenste Oplossing:

Met een oplossing die het ongemak (jeuk en het ziet er niet uit) z.s.m. verhelpt. Heb inmiddels een crème tegen allergische reacties gekocht en me dure capsules met paardenmelk laten aansmeren, maar vooralsnog nog geen verbetering!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 09 juli 2012 om 13:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw,

We willen u graag van dienst zijn met het oplossen van uw klacht. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met het Informatiecentrum via informatiecentrum@nl.loreal.com.

Met vriendelijke groet,

L'Oréal Informatiecentrum

Alle klachten die gemeld zijn door Agavandenberg