Klacht: Aller slechtste klanten service ooit

op 14 juni 2018 over Bershka in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Probleem 1:

Ik kwam in de winkel en vroeg of ze iets hadden die vrouw werd heel boos een schreeuwde bijna NEE 2 uur later kwam ik terug in die winkel en toen ik het vroeg zeiden ze dat ze er nog een paar op voorraad hadden.

Probleem 2:

Ik had iets online besteld en had ervoor gekozen dat het zou worden geleverd in de winkel het was al laat en ik kwam van ver en had eindelijk de winkel bereikt toen ik daar kwam moest ik mijn ID laten zien die had ik niet bij me want ik had al betaald en had een paar aankoop bewijzen ook is nergens in een mail vermeld dat dit nodig zou zijn toen had ik geen andere keus dan weer een uur terug reizen naar mijn huis…

Gewenste Oplossing:

Komt niet vaak genoeg voor om er wat over te schrijven

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bershka

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bershka nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zeer ontevreden klant van de Bershka