Klacht: Alle stokers breken af!

op 18 mei 2016 over Jordan* in de categorie Mondverzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste lezer,
Mijn vriend en ik gebruiken al jaren de tandenstokers van Jordan extra thin! Nou hebben we bij de laatste 2 doosjes veel klachten! Ze breken elke keer tussen onze tanden af! Mijn vriend moest zelfs naar de tandarts omdat er een stukje van de stoker tussen zijn kiezen zat! Hij kreeg het stukje er zelf niet tussen uit!

Wat kunnen we hier aan doen?
Met vriendelijke groet, Jill Haarbrink

Gewenste Oplossing:

Het zou fijn zijn als jullie met een oplossing komen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jordan*

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jordan* nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jillraymon