Klacht: Alle opgeslagen plekken in maps verdwenen

op 03 mei 2016 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik naar mijn maps ga vind ik niets meer van mijn opgeslagen locaties terug hierin, de map is gewoon leeg, terwijl ik niets verwijderd heb. Op de drive bij google zie ik op de miniatuurweergave wel nog steeds mijn vastgepinde plaatsen staan, maar ook als ik hier op klik, krijg ik een lege map te zien.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik terug mijn locaties ter beschikking hebben, gezien dit er meer dan 200 waren en ik niet alle plekken opgeslagen heb op een ander medium.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ianthe.B