Klacht: alergische reactie op producten

op 25 januari 2016 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het aanbrengen van de oogcreme laser x (of zoiets, even de verpakking niet bij de hand) van l’oreal, een aantal uren later begonnen mijn ogen op te zwellen en te jeuken, nu 2 dagen later is het nog niet afgezakt. pijn aan de huid en nog steeds opgezwollen en soms jeuk.

Gewenste Oplossing:

het zou fijn zijn als ik de drie produkten die ik heb gekocht retour kan doen en mijn geld terug kan krijgen. de ene is de oogcreme en de andere is een nachtcreme die ik ook niet meer durf te gebruiken, en er staat ook nog een dagcreme van dezelfde serie.
ik zou ook graag vernemen of dit soort klachten vaker voorkomen.
ik gebruik ook micelair water van l'oreal en daar heb ik geen last van.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van L’Oréal

2 jaren geleden - Voicemail ingesproken, willen graag telefonisch contact om te kunnen overleggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 17 juni 2016 om 11:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

klant gecompenseerd

Alle klachten die gemeld zijn door bella123