Klacht: Mevr. Krings

Willyk op 10 maart 2013 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar weken geleden kocht ik een verpakking Excellent Smooth Cayenne ananas stukjes. Normaliter nam ik de gewone verpakking van AH, maar ik wilde nu deze eens proberen.
Aangezien dit zo buitengewoon lekker, sappig, zoet en zacht was, kocht ik afgelopen zaterdag twee verpakkingen (een voor mijn dochter en een voor mijzelf. Ik had haar gezegd dat deze ananas heerlijk was, maar deze bleek in Amstelveen Centrum niet aanwezig. Ik was dan ook heel verbaasd en teleurgesteld toen ik deze ananas openmaakte en verorberde, niet zoet, zonder veel smaak, bijna geen sap en harde stukjes. Mijn begreep ook niet dat ik dit product zo geroemd had, want bij haar was dat hetzelfde. Van Excellent producten mag je toch wel excellente kwaliteit verwachten. In dit geval was het € 4,00 weggegooid geld en ik zal dit dan ook niet voor de derde maal kopen, ondanks dat het de eerste keer zo lekker en vol sap was.
Het valt de winkel niet te verwijten. De producten waren nog drie dagen tot de houdbaarheidsdatum toen ze werden geconsumeerd. Ik vond dit toch wel even vermeldenswaardig.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of twee andere ananasverpakkingen.
Ik ben over mijn Albert Heijn in Mijdrecht heel erg tevreden.
De mensen zijn stuks voor stuk zeer vriendelijk en behulpzaam en de winkel is altijd zeer netjes, opgeruimd en goed aangevuld.
Gezien de winkel zelf niets te verwijten valt, heb ik me hierbij tot u gericht met mijn klacht.
Ik moet hieronder mijn mening geven over de oplossing. Dus eigenlijk weet ik niet wat ik hier mee aan moet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door