Klacht: Albert blokkert mijn oprit

op 22 december 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fantastisch dat Albert de boodschappen thuisbezorgd maar waarom moeten de chauffeurs van Albert altijd mijn oprit blokkeren. Volgens de wegenverkeerswet dienen opritten vrijgehouden te worden maar kennelijk staan de chauffeurs van Albert boven deze wet. Misschien kan Albert Heijn de chauffeurs betere instructies geven. Want nu kiezen de chauffeurs voor de kortste weg naar mijn overburen en parkeren voor mijn oprit. Ondanks dat er in de straat meerdere vrije parkeerplekken zijn. Mijn geduld is nu op. Het kan toch niet zo zijn dat de service van Albert Heijn aan de overburen ten koste gaat van mij.

Gewenste Oplossing:

Blokkeer mijn oprit niet meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Edwin Wagenaar