Klacht: AH SPINAZIE LASAGNE

op 06 juli 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit product is consequent slecht. Ik houd bij welke producten van alle supermarkten zeentjes, botjes of ander ongerief bevatten.
Van Albert Heijn is o.a. dit product superslecht, elke keer bevat het zeenmateriaal. Ik bewaar dan de papieren omslag, en ik zag dat ik al een heel rijtje van deze AH Spinazie lasagne als slecht had beoordeeld. Ik heb nu voor het laatst dit product gekocht, elke hap bevatte een taai zeenachtig iets. Na drie keer was het genoeg. Ik heb de maaltijd in de afvalbak gekieperd.

Gewenste Oplossing:

Maaltijden zonder zeentjes (of in andere gevallen, zonder stukken botjes, graatjes, appelklokhuizen enz.)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Caseyo