Klacht: ah i sminder zorgvuldig

op 12 juli 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geen rivella naturel meer bij ah, stokbrood nu al 2 x slecht die ga ik maar aan de overkant bij jumbo halen, fruit waaronder mandarijnen zijn niet lekker ik koop al langere tijd groenten en fruit bij de groenteman op woensdag, zorgvuldigheid met het assortiment

Gewenste Oplossing:

ik ben dus niet tevreden en woon bijna boven ach in laren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door luc bosch