Klacht: Agressieve medewerkers

op 18 september 2018 over Kei Uitzendbureau in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mij ziek gemeld en kreeg 2 collega’s aan de telefoon die tekeer gingen! Dat ik gewoon niet moet aanstellen. Ik probeerde de situatie op te lossen door met een ander medewerker te praten maar het was 1 front en het was heel moeilijk hier tussen te komen. Ik schrok hier heel erg van want had dit niet verwacht eerdere contact was altijd prima. Totdat ik mij tijdig h3b ziek gemeld vanwege griep(ik heb last van astma) dus groep van bij mij met benauwdheid en misselijkheid.

Gewenste Oplossing:

Het zou mooi zijn een excuses te krijgen maar daar ga ik niet vanuit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kei Uitzendbureau

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kei Uitzendbureau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Latoya033