Klacht: Age Perfect nachtcreme en Excellence haarkleuring Blond

Merryenn op 11 december 2013 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jaren heb ik Age Perfect nachtcreme gebruikt. Totdat mijn ogen begonnen te tranen, er pukkeltjes verschenen en ik allerlei vage klachten kreeg. Ik was altijd tevreden. Ineens kreeg ik niesbuien die niet meer stopten. Ben gestopt met Age Perfect en langzaam verdwijnen alle klachten, zelf de pijn in mijn gewrichten.
De Excellence haarkleuring blond deed niets voor mijn haar. (Dat is 3 weken geleden.) Geen verschil met voor het verven. Maar dat staat al vaker vermeld op deze site. Ik ben in ieder geval van L’Oreal afgestapt.

Gewenste Oplossing:

Tegemoetkoming in de kosten van de haarverf (16,99 euro)en de laatste pot Age Perfect (20 euro). Helaas heb ik de bonnen niet meer dus zal dat niets worden, vrees ik.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van L’Oréal

10 jaren geleden - neem contact op met klant

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 20 december 2013 om 11:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Contact met mevrouw gehad en besproken.

Alle klachten die gemeld zijn door