Klacht: Afzetterij zeer slecht gegeten en misleidende bon!

op 26 juli 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zeer slecht gegeten bij Four Seasons in …

Gegeten bij Fourseasons in Monnickendam. Echt een afrader!!!!! Op de Groupon staan heerlijke gerechten op het menu maar als je er bent krijg je kleine slechte goedkope gerechtjes en het hoofdgerecht is zo uitgekleed dat je alleen een stukje vlees krijgt met 2 blaadjes sla.
Echt niet te doen. Als ik voor 50 euro twee loempiaatjes krijg, 3 stukjes sushi en een stukje vlees met een bolletje ijs toe kan ik beter naar een All you Can wat sushi tent gaan. Dan hebbil tenminste mijn buik vol en is de qualitweit een stuk beter.
Kortom slechte misleidende bon!
Slecht restaurant!

Ps als je de gerechten los besteld van de kaart ben je net zoveel kwijt als de zogenaamde aanbieding bon. Maar dan krijg je wel een volwaardig hoofdgerecht. Echt afzetterij dus!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld retour krijg of een tegoed van Groupon bon bedrag.
Grouponcode 0010191HSZ
4B62F2B776

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sisa P