Klacht: Afwijking slimme meter

theo090661 op 26 april 2017 over Enexis in de categorie Netbeheerder

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enige tijd geleden stuurde ik een klacht over onze slimme meter van Landis en Gyr E350. Deze meter geeft de helft aan in vergelijking met de meter van de zonnepanelen. Als antwoord kreeg ik van Enexis dat de meter voldoet aan alle eisen. Tot mijn verbazing kreeg ik vorige week een Correctie van 400 KW/h
Ik wil graag transparantie.
Mvg Theo benders
Klein hoefblad 5
5406 WD Uden

Gewenste Oplossing:

Als we een goede meter hebben die hetzelfde aan geeft als die van de zonnepanelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Enexis over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Enexis in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Enexis een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Enexis

Heeft op 23 oktober 2017 om 13:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Benders,

Voor de behandeling van uw klacht hebt u de stukken opgestuurd waarin de verbruiken en teruglevering zijn weergegeven. Ik heb deze beoordeeld en u per email een inhoudelijke reactie gegeven. Indien u naar aanleiding van mijn e-mail nog vragen en/of opmerkingen hebt kunt u mij bereiken.

Dave
Webcare Enexis

theo090661

Heeft op 23 oktober 2017 om 22:20 geantwoord

Mijn onderbouwing wordt niet meegenomen. Nu een test voor € 100,- zal ook wel weer in mijn nadeel uit pakken. Kansloos

Alle klachten die gemeld zijn door