Klacht: Afwijking slimme meter

op 26 april 2017 over Enexis in de categorie Netbeheerder

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enige tijd geleden stuurde ik een klacht over onze slimme meter van Landis en Gyr E350. Deze meter geeft de helft aan in vergelijking met de meter van de zonnepanelen. Als antwoord kreeg ik van Enexis dat de meter voldoet aan alle eisen. Tot mijn verbazing kreeg ik vorige week een Correctie van 400 KW/h
Ik wil graag transparantie.
Mvg Theo benders
Klein hoefblad 5
5406 WD Uden

Gewenste Oplossing:

Als we een goede meter hebben die hetzelfde aan geeft als die van de zonnepanelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Enexis over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Enexis in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door theo090661