Klacht: Afterpay factuur wordt niet aangepast.

op 13 mei 2019 over Eve\'s Fashion in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een maand geleden heb ik een bestelling gedaan bij eve’s Fashion een webwinkel in woerden ter waarde van €220 euro. Dit met betaling via afterpay waar ik overigens graag en vaak gebruik van maak. Vervolgens is de webshop niet meer te bereiken. Ik heb gemaild, gebeld, geappt en alles geprobeerd hun te bereiken. Geen response. Mijn pakket is bij hun aangekomen wat bevestigd is door post nl maar wordt maar niet gecrediteerd. er staat een hoge rekening open van artikelen die ik netjes binnen de zicht termijn heb terug gestuurd.

Overigens is dit niet de eerste keer dat dit op deze manier gaat bij deze winkel lees ik op internet.

Gewenste Oplossing:

Eve’s Fashion moet mijn factuur netjes aanpassen. En dus volledig annuleren aangezien alles terug gezonden is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eve\'s Fashion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angela charelle