Klacht: Afspraken niet na komen!!!!!

op 14 februari 2018 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb telefonisch een betaalafspraak gemaakt met julli3 da ik 4 termijnen van 68 euro zou betalen ik heb duidelijk afgesproken voor de 15de nu op 14 feb 2018 krijg ik 3en brief dat ik het hele bedrag ineens mag betalen dus ik gebeld krijg ik t3 horen is vervallen en dat ik een week geleden moest betalen dus die man met wie ik de afspraak heb gemaakt weet dus niet wat ik net te horen krijg da da binnen 14 dagen moet jullie moeten beter de mensen inleren want ik zit nu met het gezeik da ik alles in een x mag betalen voel me erg in de zeik genomen nou en ben hier echt niet van gediend

Gewenste Oplossing:

1. Da jullie de mensen beter opleiden

2. Da ik een betaal afspraak krijg maa4 waarschijnlijk krijg ik die nu niet want krijg anders incasso kosten!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wesleykok