Klacht: Afspraak niet nakomen

Mijn email op 11 december 2019 over Autodoc in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 29-11-2019 een bestelling bij autodoc gedaan, ze hadden korting! De betaling is gedaan. Eerst gaan ze zeggen dat je meerdere keer geprobeerd heeft we gaan jou geld terugstorten daarna zeggen ze we hebben teruggestort. Ik heb bewijs dat geen geld teruggestort is op mijn bank rekening. Ik moet ze bellen dan gaan ze zeggen morgen is die op jou rekening. Ik ben moe geworden ik geloof ze niet als u me niet kan helpen dan ga ik naar de politie aangifte doen.

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld krijgt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Autodoc

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autodoc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mijn email