Klacht: Afschrijving zonder toestemming

op 27 september 2017 over McAfee Software in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zonder toestemming is een bedrag van €59,95 afgeschreven, voor een verlenging. Ik heb op voorhand al contact opgenomen met McAfee om dit ongedaan te laten maken en nogmaals aan te geven dat ik hier geen toestemming voor heb gegeven. Helaas geen enkele respons en het bedrag is toch afgeschreven. Uiteraard heb ik dit laten terugboeken, maar wens van hen een bevestiging te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer wordt aangegeven dat zij onterecht geld hebben afgeschreven en hiervoor excuses maken. Ik lees dat meer mensen hier last van hebben dus het zou hen sieren als ze procedure aanpassen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McAfee Software

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McAfee Software nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door YvanElst