Klacht: Afrekening gas

op 16 juni 2017 over Enexis in de categorie Netbeheerder

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb de afrekening gekregen van gas normaal verbruik ik 400m3 nu 1083m3 word van kastje naar muur gestuurt essent zegt zelf dat het ook niet klopt nu willen ze de meter eyken en moet ik 100e betalen wat moet ik doen

Groetjes Silva vander sluis

Gewenste Oplossing:

Dat het geld waar ik recht op heb terugkrijg en dat ik de kosten van de meter terugkrijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Enexis over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Enexis in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Enexis een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Enexis

Heeft op 19 juni 2017 om 11:59 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Van der Sluis,

U hebt met mij gesproken over het gasverbruik op de nieuwe meter. Zoals toegezegd heb ik u per e-mail hiervan een bevestiging gestuurd. Hierin is ook de link naar het meterijkingsformulier opgenomen. Voor Enexis is er geen aanleiding om te veronderstellen dat er sprake is van een onjuiste verbruiksregistratie.

Dave
Webcare Enexis

Alle klachten die gemeld zijn door Vander sluis.silvia