Klacht: Afpersing van Call2collect

op 14 juni 2018 over Call2collect in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een factuur van
325,72 euro te betalen aan incasso voor Parship abonnement. Door een oplichterij via internet door Chinezen, heeft de bank mijn Visa kaart gebokkeerd. Ik lag in het hospitaal en Parship kan dus geen geld meer afhalen van mijn bankrekening. Ze blokkeerden de site en eisen nu al het geld van de resterende maanden. Ik heb er geen gebruik van gemaakt, daar het ook niet meer kon. Na mijn hopitalisatie zag ik plots een mail, de rest was in de spam geraakt denkt. Ik moet nu al dat geld betalen terwijl ik nooit iets ondertekend heb. Ik vroeg een minnelijke schikking maar ze willen er niets van horen. Ik lees nu dat Parship veel mensen dupeert en dat ze echt gemeen veel geld ontfutselen van veel mensen, las dit op deze site.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een minnelijke schikking, de gebokkeerde maanden hoef en wens ik ook niet te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Call2collect over deze klacht.

Bericht van Call2collect

7 maanden geleden - Goedemorgen, Dank voor uw email. Erg vervelend om te lezen dat u slachtoffer bent geworden van creditcardfraude. Dit staat echter los van het feit dat u online bij Parship een abonnement bent aangegaan. Indien u tot een oplossing wilt komen kunt u contact met ons opnemen via incasso@call2collect.nl of 0203460741. Hoogachtend, Call2collect BV

Bericht van Parship

7 maanden geleden - Goedemorgen, Ook wij zijn geïnteresseerd in uw verhaal en verzoeken u uw Parship code en uw service wachtwoord te sturen naar klantenservice@parship.nl of klantenservice@parship.be. Privacy richtlijnen verbieden ons hier inhoudelijk te reageren. Wij zullen dan inhoudelijk reageren naar het adres wat in het profiel vermeld is. Met vriendelijke groeten, PE Digital GmbH Parship Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Jadijadi