Klacht: Afleveradres kan niet gewijzigd worden

op 10 juli 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een artikel besteld op Groupon. Levertijd is 21 werkdagen. Nu blijkt dat mijn oude adres er nog in staat. Ik wil niet dat mijn artikel wordt bezorgd op mijn oude adres want ik heb geen goed contact met de nieuwe bewoners. Maar het adres aanpassen is geen optie. Want het is al doorgegeven aan het leverende bedrijf. 21 werkdagen de tijd om even een mail te sturen dat het een foutief adres is. Ik ben bang dat ik mijn artikel van €49 nooit ga ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als ik afleveradres wordt gewijzigd

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jestas90