Klacht: Afhaling nooit ingescand.

op 22 juni 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Woensdag 15 juni heb ik een pakket binnen gebracht bij mijn KIALA punt. Deze is bij afhaling nooit ingescand en is dus ook gewoon verdwenen. Als eerste ervaring met KIALA vind ik dit om te huilen. Ik weet niet waar het pakket is. Een duur pakket dat waarschijnlijk gewoon gestolen is. Heel jammer!

Gewenste Oplossing:

Wanneer er wordt nagetrokken waar mijn pakket is en wie het heeft opgehaald een waarom het niet is ingescand.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jewel_c