Klacht: Afgesloten zonder bericht

op 14 december 2017 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nu net de melding account geblokkeerd neem contact met de klantenservice; dat gedaan krijg ik te horen dat hun systemen er al heel de dag uit liggen en mij niet kunnen helpen. Hier zit ik dan ZONDER enig bericht van KPN dat er afsluiting plaats gaat vinden. Ik ben bewust van 2 achterlopende rekeningen welke ik deze week wil betalen maar niet kan zoals ik een andere klacht vandaag beschreven dat het geld niet los komt. Vind dit gewoonweg onbeschoft en dom dat er geen back up is voor de klantenservice.

Gewenste Oplossing:

Ik wil TV kijken en normale communicatie als het gaat om zulke dingen, back up voor de klantenservice en eventuele tegemoetkoming wegens deze omstandigheden in de vorm van reductie of een gratis film/pakket

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LoneShark30