Klacht: acties zijn niet in de winkel

op 28 juli 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de actie van omo vorige 2 weken ben ik 3 x in de winkel geweest en zelfs de 2e week was het ook niet binnen gekomen terwijl het wel in de folder staat. Deze week had ik het bij de vijl van scholl, Die was de week daarvoor al op en staat nu in de folder maar ook dit was niet in de winkel. Ik loop hier zo vaak tegen aan dat ik er nu voor gaat kiezen mijn aankopen bij een ander te kopen.

Gewenste Oplossing:

Als het product in de folder staat voor 2 weken deze ook voldoende in de winkel staat of extra wordt aangeleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 7501960