Klacht: actie uit folder niet gekregen

op 25 april 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik was vandaag bij het kruidvat, lambertuszijlplein amsterdam wou daar van calvin klein het geurtje down town kopen uit de folder eu de parfum 90 ml van 78 euro voor 20 euro de leiding gevende daar sloeg het aan op de kassa die maar die gaf 35 euro aan ik pak de folder erbij alles klopte maar volgens die leiding gevende was het een andere verpakking dat was echt niet waar en toen vroeg ik naar iemand van de leiding volgens haar was zij dat toen vroeg ik waarom bieden jullie iets aan kijk maar in de folder volgens haar klopte de folder niet beetje vreemd dan hoef jullie die folders ook niet te laten drukken scheelt jullie een hoop geld

Gewenste Oplossing:

als ik kan kopen wat jullie aanbieden voor de prijs die jullie aangeven

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door annapaulinabakker