Klacht: Actie Max Verstappen schaalmodel

op 07 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor die zegels weet ik hoeveel mensen naar de jumbo gestuurd en zelf gespaard. Maar buiten dat; mij is geleerd; belofte maakt schuld. Ik sta hier met mijn vader in Eindhoven bij de jumbo voor het schaalmodel. Ik al app gestuurd naar mijn neefje, mijn vader zijn kleinkind dat ik de kaart die bij opa op het prikbord hing en bij elk bezoek werd er vast geteld hoeveel zegels nog. Kind blij, dus wij ook. Is de actie vroegtijdig beëindigd. Elke kaart staat voor 375eu boodschappen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als jumbo wacht op nieuwe schaalmodellen van Max zijn auto. Ook al moet ik op de 2018 wagen wachten. En eerlijk gezegd zie ik geen andere oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jumbobeu