Klacht: Actie klavertje vier krasloten.

op 11 mei 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze afgelopen week, waren de klavertjes vier krasloten in de aanbieding vier halen drie betalen. Kom ik in de beverhof woensdag op. Ik ga naar de Rijksstraatweg een XL waar jullie dan zo prat op gaan ook uitverkocht. Waar om zijn de laatste tijd zo ie zo jullie acties slecht. Ik vind het geen manier van doen.
Dan doe ik gelijk nog even ook de klacht over de scheermessen Gillet fusion namens mijn partner, is dan helemaal niet te koop in de AH beverhof,die gaat van de week ook naar AH op de Rijksstraatweg en ook weer niet,langzamerhand is het wel balen steeds. Echt slecht

Gewenste Oplossing:

Wat ik nu aan geef is : droge goederen hoezo is dat gewoon dan niet op voorraad,kan na de actie gewoon de winkel in. Is niet aan bederf onderhevig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door exeljn@ziggo.nl