Klacht: acer telefoon

op 08 juni 2016 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen,
Heb 3-6-16 telefoon gekocht merk acer bij de kijkshop in Overvecht. filiaalnr 1022 Zaterdag geinstalleerd en toestel
opgeladen,bij opladen werd het toestel oververhit en hij hield geen bestanden vast, bij gewoon bellen was toestel binnen 15 weer leeg. ook staan er tel. in die niet van mij zijn.Ben maandag teruggegaan en wilde deze retour geven en bijbetalen voor een samsung aangezien ik in dit toestel geen vertrouwen meer heb!! Tot mijn verbazing was dit niet mogelijk en ben ik mijn toestel kwijt voor 4 weken reparatie naar mijn inzien is dit al een gebruikt toestel geweest en ik vind het schandalig dat ik mijn tel 4 weken moet missen. Heb geen vertrouwen meer in deze winkel.

Gewenste Oplossing:

Als ik met bijbetaling een samsung kan aanschaffen.
Met vriendelijke groet,

A. Mulch

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kijkshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kijkshop over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A. Mulch