Klacht: accu problemen

C.Stuiver52 op 14 september 2021 over Koga in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn vrouw en ik hebben een koga e-bike. beide fietsen staan op onze caravan wanneer deze de stalling ingaat in Spanje. De accu’s opladers en computers gaan mee naar Nederland. De laatste keer is onze caravan met de beide koga’s gestald in Spanje in november 2019. Vanwege covid19 zijn wij eind augustus 2021 in Spanje teruggekeerd. De accu’s heb ik thuis in Nederland ongeveer 4 maanden voor vertrek opgeladen. Ook de computers heb ik opgeladen. Toen we in Spanje weer gebruik wilde maken van onze fietsen, na ruim anderhalf jaar deden geen van beide fietsen het meer. Mijn vraag is nu kan ik hier zelf nog wat aan doen? ??

Gewenste Oplossing:

Dat u mij tips kan geven om dit probleem op te lossen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Koga

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Koga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.Stuiver52