Klacht: Accu lampjes blijven knipperen

op 05 september 2016 over Rijwielhandel Kroone en Liefting in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 Jaar geleden heb ik een elektrische Gazelle Innergy fiets met gouden accu gekocht.
Sinds een week blijven alle lampjes van de accu knipperen, zelfs als mijn accu verwijderd wordt. Het systeem werkt nog wel, maar het knipperen is uitermate irritant.
De fiets valt overal erg op en hierdoor durf ik hem ook niet meer ergens even neer te zetten.
Mijn leverancier heeft de accu doorgemeten en gecontroleerd maar kon geen defect ontdekken. Hierna heeft hij rechtstreeks contact opgenomen met Gazelle. Helaas was het enige wat Gazelle kon melden, de accu is drie jaar oud en is er niks aan te doen. Conclusie, koop maar een nieuwe accu van bijna 600 euro of blijf maar met knipperende lampjes rijden. Ik ben zeer teleurgesteld In Gazelle en raad niemand dit merk meer aan.

Gewenste Oplossing:

Vervanging van de accu als dit probleem niet is op te lossen.

Alle klachten die gemeld zijn door accu53