Klacht: Accu Ion stuk 2 x

op 14 juli 2017 over Sparta in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben 16-7-2013 2 Sparta Ion Jubel gekocht bij Vos in Wijk en Aalburg. Op 29-9-2016 was mijn accu stuk? op 6-7-2017 was de accu van de fiets van mijn vrouw stuk? De kosten € 785.- per accu ik vindt het vreemd dat de accu van allebei de fietsen stuk gaan en dat voor een jubileum Fiets? wij dachten een extra kwaliteit fiets te hebben gekocht dus niet, is hier iets aan te doen i.v.m. de kosten?
Wij horen graag van U. De fietsen hadden allen 2 ongeveer 15.000 km gereden.

Gewenste Oplossing:

Als de kosten van de vervangende accu's vergoed worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sparta

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sparta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ant1945