Klacht: Account zomaar geblokkeerd

op 11 maart 2020 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister een advertentie geplaatst op marktplaats.vandaag wou ik inloggen,was mijn account zomaar geblokkeerd.moest contact opnemen met marktplaats,dat deed ik met marktplaats chat.medewerker genaamd Jennifer zei dat ze vervelend vondt,en aan hand van mijn gegevens het een terechte besluit vond,en dat ze niet van plan is mijn account te herstellen.na haar bericht sloot ze meteen de chat en had ik niet eens tijd wat terug te zeggen.ik vind het heel onprofessioneel dat ze ten eerste niet naar mijn andwoord willen luisteren,en ten tweede dat ze niet met een fatsoenlijk reden vertellen waarom mijn account geblokkeerd is.

Gewenste Oplossing:

Als ze mij vertellen wat de echte reden is waarom ze mijn account blokkeren.en wanneer ze iets aan doen aan zulke arrogante medewerkers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ugurd92