Klacht: account geblokkeerd, reden onbekend. geen reactie op vragen

op 28 juni 2017 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in april is mijn account geblokkerd wat ik gebruikte om aan onze sponsorkinderen geld over te maken voor oa schoolfees en levensonderhoud. Ik kreeg een mail dat ik vanalles moest aanleveren(hypotheek, salaris, reden van boeken etc)Omdat het geld echt nodig was heb ik dat gedaan maar tot op heden geen antwoord van WU. behalve dan dat ik op een zwarte lijst sta en dat het mogelijk metGambia te maken heeft. Ondertussen kan ik mijn kinderen niet sponsorren met alle gevolgen van dien. Ik wil gewoon weten wat ik dan gedaan zou hebben en hoe het weer in orde kan komen. Lees dat ze gegevens delen met derden en niet hoeven te vertellen met wie!

Gewenste Oplossing:

inmiddels nergens meer over. het leek allemaal zo soepel. nu werkt er niets meer, ik ben wanhopig

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door newchancesforgambia