Klacht: Account geblokkeerd

Dvh1991 op 27 april 2020 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeerse via me account een telefoon te verkopen. Echter werd ik geblokkeerd terwijl ik al onderhandelingen had lopen. Toen een nieuwe account aangemaakt en weer geblokkeerd. Contact opgenomen via de chat krijg ik een bericht dat er verdachte advertenties vanaf mijn verbind geplaatst zijn..en een fijne dag wens. Kon hierop ook niet reageren de chat werd gelijk afgesloten. Ik heb vaker spullen verkocht via marktplaats maar dit nooit meegemaakt. Kan nu geen spullen meer verkopen hierdoor.

Gewenste Oplossing:

Wanneer me account gedeblokkeerd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dvh1991