Klachten over A&C Loodgieters & Onderhoudservice

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over A&C Loodgieters & Onderhoudservice zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van A&C Loodgieters & Onderhoudservice in de categorie Loodgieters

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Geachte, Wat ik deze morgen meemaakte in één van uw winkels in Aarschot vond ik er zo ver over en zo onaanvaardbaar dat ik het hier niet wens bij te laten. Ik kwam voor een nieuwe bril en wachtte met een... Lees meer

Wij kopen altijd bij AH.Zo ook afgelopen zaterdag nadat wij in Alkmaar heerlijk hadden gewinkeld.Echter bij thuiskomst zag ik op de kassabon dat er 2 artikelen een foute prijs hadden.1x een pyjama met 50% korting & 1x 35 % korting... Lees meer

Op 28 december bracht ik mijn horloge naar Amsterdam Watch Compagny in Amsterdam. Het liep 4 minuten per etmaal achter, dat wilde ik gefikst hebben. Sindsdien krijg ik verhalen over opsturen, doorsturen, opsturen enz. Ik kreeg ook een prijsopgave van... Lees meer