Klacht: abonnement stop, geld terug

op 30 april 2017 over Zumodi in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het downloaden van een app Pretty pictures, de melding dat ik gebruik maak van de abonnementsdienst 7 minute workout a 7,50 per week. Voor vragen kan ik naar de site http://smrt.re/cntct of bellen. Voor info kan ik kijken op payinfo.nl. Daar heb ik de dienst inmiddels geblokkeerd.

Ik heb niet om deze dienst gevraagd, en wil graag hier vanaf en mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Geld terug en zeker weten van abonnement af te zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zumodi

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zumodi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mok.