Klacht: Abonnement opzeggen en geldteug

op 31 mei 2021 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb na vele male vragen over mijn compensatie tijdens corona toch mijn abonnement op gezegd het bedrijf wil geen terug betaling doen maar je mag de weken inhalen als ze wee open zijn. Nu zijn ze open mag ik niet meer boeken omdat volgens het systeem ik geen lid meer ben van de sportschool. Ik heb 2 maanden van de 5 kunnen stoneren via de bank maar helaas de rest niet. Zelf reageren ze niet meer op mails die ik stuur sinds ik heb opgezegd.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg voor de overige niet gesporte periode ik zit niet meer te wachten op het inhalen hiervan want dit gaat met dit systeem en de onbereikbaarheid van het bedrijf niet werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar fit for free over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door E.a van der snoek