Klacht: Abnormaal harde reclames

op 19 juli 2016 over Spotify in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik de gratis versie van Spotify voor de desktop. Ik heb ook geen behoefte aan Premium, de aanwezigheid van reclames stoort mij niet zo. Echter, enkele van de reclames (vooral reclames van Spotify zèlf!) worden op een veel hoger volume afgespeeld dan de overige reclames en de muziek die ik zelf zit te luisteren. Zeker als ik met de koptelefoon op zit doet de plotselinge geluidsexplosie gewoon pijn aan mijn oren.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag zien dat Spotify de reclames allemaal op eenzelfde volume afspeeld. Ik kan mij voorstellen dat dit met reclames van derden niet altijd gaat, maar deze zijn momenteel het probleem ook niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spotify

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spotify nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pghuijs