Klacht: aardbeien meteen beschimmeld

op 08 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren aardbeien gekocht. Thuis: ze hadden allemaal twee kleine deukjes, alsof de plukker ze allemaal te hard had geknepen. Allemaal! Een paar opgegeten, de volgende ochtend waren alle onderste beschimmeld, een hele witte harige schimmel tot bijna bovenin en toen ik het doosje oppakte droop er allemaal vocht op mijn vloer getverderrie bah! Aardbeien weggegooid, ik ga ze niet al lekkend in mijn tas stoppen en terugbrengen naar Jumbo! Ja de bon heb ik nog.

Gewenste Oplossing:

als aardbeien meer dan 24 uur goed blijven. En niet elke 2 deukjes heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door IreneMens