Klacht: aansluiting gemist

op 21 juni 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was met lijn 61 onderweg naar uithuizermeeden en moet overstappen in uithuizen op een kleinere bus, ook lijn 61 naar appingedam. Deze bussen moeten op elkaar wachten maar rijd vlak voor aankomst weg, waardoor ik een half uur moet wachten op de trein die stopt in uithuizermeeden. De buschauffeuse heeft nog gebeld met uvo en gaf aan dat de bus inderdaad had moeten wachten en er zou een bustaxi komen om mij alsnog op te halen maar die heb ik uiteraard niet gezien

Gewenste Oplossing:

Als de bussen op elkaar wachten kleine moeite lijkt me om 1 minuut te wachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ireneludolphie