Klacht: aanslag 2018

I.El Hamdaoui op 14 oktober 2018 over Regionale Belasting Groep in de categorie Belastingdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik krijg normaal altijd kwijtschelding,want ik zit in de WIA uitkiering,ik krijg maar 930,00 euro per maand loon ik denk dat het minder is dan een minimumloon,in 2017 moest ik wel een bedrag van 214,00 euro betalen aan regionale belasting groep,omdat ik niet over alle bewijzen beschikte,ik zat in het ziekenhuis,en mijn zus had mijn bankafschriften weggegooid.
daar ben ik akkoord meegegaan met regionale belasting groep,ik moest het bedrag in termijnen betalen als ik via automatische incasso betaal.

maar in 2018 hebben ze nooit een brief gestuurt en ook niet via email van mijn overheidberichtenbox een bericht gestuurd,dus ik kon niet een kwijtschelding aanvragen of een klacht indienen ze gingen elke maand bedragen van mijn rekening eraf halen,ik dacht dat het nog om de aanslag van 2017 ging,en ik heb ook geen toesteming gegeven om bedragen van 2018 aanslag automatisch van mijn rekening af te halen.omdat ik geen bericht heb gekregen over de aanslag van 2018,ik dacht dat ik een kwijtschelding heb gekregen.

achteraf ben ik achter gekomen dat ze 150,00 euro van mijn rekening hebben afgehaalt en moest nog 60,00 euro betalen.

ik heb aan hun een brief geschreven dat ze niet meer geld van mijn rekening afhalen,omdat ze geen toesteming van mij hadden.

volgende dag moest ik ineens 72.48 euro betallen vanwege een aanmaning,ze warren boos omdat ik automatische betaling heb stop gezet,ik zit met veel schulden dan komt dit nog erbij.ik hoop dat ik uw hiermee voldoende heb ingelicht.
met vriendelijke groet.
I.El Hamdaoui

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.
het ligt meestal aan mijn naam.El Hamdaoui
als ze die naam zien,dan denken ze dat ik geen nederlands spreek.
dan kunnen ze alles maken.
maar ik woon in nederland 30 jaar,dus ik denk dat ik wel geintegreert ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Regionale Belasting Groep

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Regionale Belasting Groep nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door