Klacht: aanpassing statuten / blokkering account

op 24 juli 2016 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een firma en doe veel transacties via PayPal

op 13 juli wordt mijn account geblokkeerd omdat er nieuwe informatie moest zijn van mijn firma. Ik heb ondertussen al 7 keer mijn statuten van de firma door gestuurd en steeds krijg ik een ander probleem. Ik heb een belgische firma en ze vragen steeds KvK dat is bij ons BTW nummer dit nemen ze niet aan. Bij de oprichting had ik een andere firma naam die nu is aangepast. ik heb alles doorgestuurd en dit is voor hen niet in orde. Ik stuur telkens de officiële papieren op die door de staat is uitgereikt. En dit is voor Paypal niet goed genoeg. Ik zit nu ondertussen meer dan 10 vast en er is geen enkele persoon die deftig alle info in orde kan zetten zodanig dat ik verder kan werken.

Gewenste Oplossing:

Vrijgeven van mijn account an compensatie voor de geleden dagen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Koen Vrints