Klacht: aanmaning betaling factuur Factuur/ordernummer: LXBE3868647

op 21 juni 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Detox voetpads werden gratis als test aangeboden op internet via luxstyle.nl. toen deze in mijn brievenbus belandden zat er een factuur bij van maar liefst 45 euro voor die pleisters terwijl dit helemaal nergens in vermeld stond dat deze niet gratis waren want het was een proefversie dus gratis Ik heb deze gelijk teruggestuurd naar het adres in Denemarken, maar krijg voortdurend aanmaningen met boetes en verhogingen en dergelijke meer. Dit kan echt niet!! ik kan toch moeilijk betalen voor iets wat ik niet meer in mijn bezit heb en eigenlijk niet moest betalen…. ik wens dat dit rechtgezet wordt!!

Gewenste Oplossing:

mij niet meer lastigvallen en factuur klasseren als zijnde gratis proefversie!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door verootje11