Klacht: aankoop 12 pack heineken bier

op 15 januari 2014 over Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren ben ik met mijn zoon van 15 boodschappen gaan doen en daarbij een 12 pack heineken bier meegenomen, echter aan de kassa werd ik erop geattendeerd dat ik het niet mee kreeg omdat ik tesamen met mijn zoon was ….. Dit was beleid van hogerhand…. Zoveel onzin heb ik nog nooit gehoord, ik koop het en ik reken het af….., zie ook bijgaande brief van het ministerie waarin hier niets letterlijk in vermeld staat. Ik vraag me dus af waar we met z’n allen mee bezig zijn. Medewerkers in supermarkten worden uitgescholden en directies voeren blind beleid uit, zonder daar verder over na te denken… Als ik mijn zoon had laten wachten, opnieuw de winkel was ingegaan en alsnog het pack bier had gekocht, mag het wel…..en zo kan ik nog wel een aantal misleidende voorbeelden noemen. Normaal boodschappen doen met hulp van een tiener (hetgeen zeer goed is voor zijn opvoediing…) is er dus niet meer bij…tenminste niet als je een flesje wijn en/of bier wilt meenemen….Ik verzoek u dan ook zeer dringend deze maatregel nogmaals te bezien.

Gewenste Oplossing:

Als deze maatregel weer normale vormen aanneemt...

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bas vd Heijden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bas vd Heijden nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door corver25