Klacht: aangehouden door de politie

op 29 december 2017 over Politie in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

nou ik liep langs de oostmaaslaan richting huis en eens stonden de polite te wachten bij boslandwerf rotterdam te wachten op mijn en werd gepakt en beschuldigd van dat ik was in een flat binnen en dat ik heb iets gegooit uit de flat van 3 verdieping terwijl ik kwam uit de supermarkt met mijn boodschaptas en dat daar niet woon en niemand ken die daar woont maar zo geloofde me niet en blijven mijn beschuldegen ,ik vindt de politie waren gemeen en discrimineerd .

Gewenste Oplossing:

ik ben te vreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Politie

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Politie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door meryem030309@live.nl