Klacht: aanbiedingen folder niet terug te vinden op jullie site…ander logo?

op 02 oktober 2017 over Carpetright in de categorie Interieurbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de folder die ik dit weekend in de bus kreeg (met jullie oude logo en met aanbiedingen tot 15 okt) staan vloerkleden die mijn interesse hebben. Als ik dit wil nakijken op de site kom ik op een ander logo en de betreffende vloerkleden uit de folder kan ik niet terugvinden op de site. Als ik de button folder aanklik kom ik op een andere folder dan die ik thuis ontvangen heb, en ook daarin niet de aanbiedingen. Ik snap er niks meer van. Komt onduidelijk over…net alsof het over 2 verschillende zaken gaat. De kleden die ik zoek kan ik in ieder geval op jullie site niet terugvinden. Dit wekt geen vertrouwen in de zaak.

Gewenste Oplossing:

Als de site overeenkomt met de folder die ik thuis ontvang, zodat ik de dingen waarin ik geïnteresseerd ben ook daadwerkelijk kan terugvinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Carpetright over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Carpetright in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Carpetright een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Carpetright

Heeft op 03 oktober 2017 om 10:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door helemaalnietvantoepassing