Klacht: aanbieding volkswagen nederland doen ze niet aan mee?

op 14 september 2018 over Volkswagen in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben ingegaan op een aanbieding van volkswagen Nederland en terecht gekomen bij Martin Schilder in Alkmaar.
We zouden 2000 euro meer voor onze caddy krijgen inruil op een nieuwe amerok.
volgens tv radio internet enz
daar aangekomen weten zij van niets en doen er niet aan mee? ik dacht nou komt wel contact opgenomen met volkswagen nederland die vonden het ook vreemd vervolgens een aaneen volgende mail en tel verkeer auto toch gekocht compensatie van 250 euro gekregen bij het ophalen van de auto zat er een stofje in de lak en zaten en dingen niet op die wel op de lijst stonden ik heb een compensatie gevraag voor een onderhouds beurt maar zelf dat zit er niet in?

Gewenste Oplossing:

ik ben zeer tevreden met 1750 euro omdat ik daar recht op heb en op een service beurt

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkswagen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkswagen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marcotalsma