Klacht: aanbieding niet gestand gedaan

op 15 juli 2012 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In folder werd voor 14-7 een aanbieding gedaan van 2 cartridges HP patronen voor 16,99. Mij was duidelijk dat er slechts 1 in de verpakking zat en vroeg om een tweede, want de aanbieding was 2 stuks voor 16,99. Was fout in de folder werd medegedeeld. M.i. had ik recht op 2 stuks voor 16,99. Voor de aanbiedingsprijs van 16,99 voor één stuks was niemand naar de winkel gekomen, daar men dan beter elders de cartridge kan kopen. Ik heb er 1 gekocht omdat ik hem nodig had, anders was ik direct weggelopen. Heb daarom ook geen andere boodschappen meegenomen.

Gewenste Oplossing:

Alsnog een tweede exemplaar ontvangen

Alle klachten die gemeld zijn door paulvw