Klacht: aan de telefoon dingen beloven die ze niet nakomen

op 25 november 2016 over Praxis in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pattex montage kit gekocht bij praxis, maar toen ik de kit wou gebruiken bleek deze uitgedroogd. Ik had geen bonnetje meer en omdat ik weet dat Praxis slechte service heeft, heb ik eerst gebeld. De dame aan de telefoon was heel aardig en zei dat het geen probleem was om de kit te ruilen ook als ik geen bonnetje had, ik kon immers aantonen dat ik hem net geopend had. Kom ik ’s avonds in de winkel wordt mij verteld dat ik geen nieuwe kan krijgen zonder bon. Ze hebben me dus voor niks daarheen laten rijden en ik moest de volgende dag nogmaals naar de stad om alsnog de kit in een andere winkel te kopen.

Gewenste Oplossing:

Op z'n minst mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Praxis

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Praxis nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Praxis in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Praxis een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Praxis

Heeft op 28 november 2016 om 11:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Joke-