Klacht: 8-daagse reis 361 euro

op 04 juli 2016 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik bied regelmatig op vakantieveilingen. Dit doe ik dan wel op tickets voor walibi, … maar niet op reizen. Nu kreeg ik een mail in mijn inbox dat ik het hoogste bod heb op een 8-daagse reis, aangezien ik dit niet gedaan had begreep ik niet hoe dit kon. Daarna kwam het uit de jongste van het gezin via mijn account, die dus nog maar 14 jaar is, dat hij zonder beter weten en zonder nadenken op vakantieveilingen op een 8-daagse reis 361 euro geboden. Dit is dus een fout, en dit kan ik dus niet betalen. Hebben jullie hier een oplossing voor?

Gewenste Oplossing:

Ik zou het logisch vinden als de reis geannuleerd zou kunnen worden, want dit is wel te veel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vakantieveilingen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vakantieveilingen.nl

Heeft op 23 juli 2016 om 15:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer/mevrouw,

Naar aanleiding van uw klacht hierbij een terugkoppeling.

Wij hebben telefonisch contact proberen op te nemen maar kregen helaas geen respons.
Uiteindelijk heeft mijn collega uw voicemail ingesproken.
Wij hopen dat de klacht inmiddels is opgelost.
Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij het graag.

Zijn er nog vragen? Bel of mail ons gerust.

Met vriendelijke groet,

Sabine
Veiling adviseur VakantieVeilingen

Alle klachten die gemeld zijn door kizzyvancalster