Klacht: 8.1 licht asblond is bruin

op 22 november 2016 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb heel veel kappersbezoekjes gehad om mijn haar zo blond te krijgen als ze waren, omdat het een beetje gelig begon te worden wilde ik deze mooie asblonde kleur erover doen zodat het weer mooi blond werd.
Op het moment dat de verf erin zat werd het alleen maar donkerder en donkerder.
Nu is dus alles waar ik zoveel moeite voor heb gedaan helemaal weg en loop ik met een kleur wat totaal niet is zoals het op de verpakking stond!

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn haar weer in dezelfde staat terug zou zijn als het was maar dan wel met de goede kleur.
Helaas zal een verfbeurtje dit niet meer oplossen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 23 november 2016 om 13:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht dat wij via klacht.nl ontvingen, hebben wij direct geprobeerd om telefonisch contact op te nemen met mevrouw. Wij hebben mevrouw ook een e-mail gestuurd, met het verzoek telefonisch contact op te nemen met ons Informatie Centrum. Wij hopen snel van mevrouw te horen.

Alle klachten die gemeld zijn door avp95